برای اثبات ادعای فرار از دین باید چه دادخواستی بدم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۴۴ #72889650

سلام من مهریه ام رو به اجرا گذاشتم و در دادگاه اول به علت عدم حضور خوانده رای به پرداخت کامل مهریه صادر شده از طرفی خوانده پس از مشاهده ابلاغیه اقدام به انتقال اموال خود کرده است میخواستم بپرسم برای اثبات ادعای فرار از دین باید چه دادخواستی بدم و چطور ان را اثبات کنم ممنون میشم پاسخ بدین

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ابتدا در نظر داشته باشید که زمانی فرار از دین صورت گرفته است که انتقالات پس از صدور حکم قطعی باشد
درخصوص پرسش تان نیز درخواست تامین خواسته بدهید و اموال زوج را توقیف نمایید

سلام
چنانچه انتقال اموال پس از صدور رای بوده باشد در این صورت می توانید اقدام به طرح دعوای فراز از دین نمایید در غیر اینصورت دعوای شما پذیرفته نمی شود

با سلام و درود
در صورتی که طبق فرمایش همکارمحترم صوری بودن معامله را به اثبات برسانید معامله باطل میشود و شما میتوانید مال موضوع بیع باطل اعلام شده را توقیف کنید.
لذا در صورت وجود شرایط دادخواست اعلام بطلان معامله مورخ ... به لحاظ صوری بودن و عدم وقوع بیع را مطرح نمایید.
در غیر اینصورت شکایت کیفری معامله به قصد فرار از دین در صورتی که معامله پس از صدور حکم قطعی به شخص ثالث منتقل شده باشد را مطرح کنید.
موفق باشید.

با سلام
با توجه به رای وحدت رویه شماره ۷۷۴ مورخ ۹۸/۱/۲۰ تا زمانی که حکم قطعی محکومیت زوج به پرداخت مهریه صادر نشد است انتقال اموال توسط ایشان جرم نبوده و نمی توانید بابت فرار از دین شکایت کنید.

سلام وقت بخیر
با توجه به اینکه از طریق دادگاه اقدام نموده اید تا زمانی که حکم قطعی صادر نشدهفرار از دین محسوب نمی شود ، لذا فقط در صورتی که بتوانید صوری بودن معامله را اثبات نمایید می توانید عنوان فرار از دین را تلقی نمود.

سلام

شما می توانید درخواست تامین خواسته بدهید و اموال خوانده را توقیف نمایید اما فرار از دین شامل انتقالات پس از صدور حکم قطعی می شود نه قبل از آن