آیا پلیس فتا اجازه پیگیری این قضیه را دارد که فلان قدر پول از کجا وارد حساب بانکی بنده شده؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۷ #72866827

با سلام
من طی یک سری سرمایه گذاری تو سایتای خارجی یک مقداری بیت کوین دریافت کردم که مبلغ معادل ریالی در حد ۷۰۰ ۸۰۰ میلیون میباشد. مورد اول این که شما چه روشی را برای تبدیل کردن این مبلغ به ریال پیشنهاد میکنید؟ چون پلیس فتا گفته هیچ صرافی مجوز ارز مجازی ندارد و در عین حال استفاده از ارز مجازی هم جرم نیست.
مورد دوم اگر از صرافی های اینترنتی ماننده ---------- که درگاه بانکی و پرداخت اینترنتی هم دارند برای تبدیل کردن این مبلغ به ریال استفاده کنم آیا پلیس فتا اجازه پیگیری این قضیه را دارد که فلان قدر پول از کجا وارد حساب بانکی بنده شده و از کجا اومده؟
و اگر بنده توضیح بدهم که فلان کارها را کردم و هیچ خلافی نبوده و فقط سرمایه گذاری بوده، آیا جرمی برای بنده دارد؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر مشکلی در موارد مربوطه نخواهد بود

-- پلیس فتا راسا و بدون شکایت یا گزارش و بدون دستور مقام قضایی اجازه بررسی حسابهای بانکی و اخذ توضیح پیرامون منشاء وجوه را ندارد .
-- فروش رمز ارز به صورت غیر رسمی بلا اشکال بوده و منع قانونی ندارد .