منظور از عبارت خسارت تاخیر در امر تادیه از تاریخ چک لغایت اجرای آن در حق محکوم له در برگه اجراییه چه می باشد؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۲۲۹ #72857497

با سلام حکم اجراییه ای به نفع بنده صادر شده و بنده محکوم له می باشم و در متن اجراییه نوشته شده : ((خسارت تاخیر در امر تادیه از تاریخ چک لغایت اجرای آن در حق محکوم له.)) منظور از لغایت اجرای آن در حق محکوم له یعنی چه موقعی؟ مثلا اگر وصول طلب و حق بنده از تاریخ صدور اجراییه ۲ سال طول بکشد این زمان هم حساب می گردد؟؟ با سپاس فراوان

مشاوره حقوقی چک
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از تاریخ صدور چک تا زمانی که رای اجرا شود خسارت تاخیر تادیه به شما تعلق می گیرد

سلام از تاریخ چک تا زمانی اجرای رای محاسبه می شود.

با سلام، تا زمان اجرای حکم خسارت به شما تعلق می گیرد

یعنی از تاریخ صدور چک تا مرحله ای که حکم اجرا می گردد خسارت تاخیر تادیه محاسبه و باید پرداخت گردد.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیدتاخیر و تادیه تا زمان صدور اجرائیه محاسبه می شود.

سلام تا زمانی که حکم به مرحله اجرا برسد

سلام
تاروزی که به شماپرداخت کنندمحاسبه میشود