گفت تا حکم تمکین صادر نشه نمیتونی درخواست ازدواج بدی چیکار کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۷۶ #72845103

بنده درخواست تمکین دادم به دلیل شکایت خودم از زوجه در دادسرا قاضی خانواده گفته تا اون پرونده به سرانجام نرسه حکم صادر نمیکنم دفتر خدمات قضای رفتم جهت ثبت ازدواج موقت اما گفت تا حکم تمکین صادر نشه نمیتونی درخواست ازدواج بدی چیکار کنم

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مجوز ازدواج مجدد تنها در صورت اثبات نشوز زوجه و عدم تمکین وی صادر خواهد شد .

سلام
میبایست ابتدا رای تمکین صادر شود سپس دادخواست ازدواج مجدد را مطرح نمایید