اگر مهلت قانونی من جهت مراجعه به دادگاه بگذرد چه اتفاقی می افتد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۹۹ #72800083

بنا به درخواست عدم تمکین از جانب شوهرم بعد از چند ماه محکوم به تمکین شدم و در مرحله ی اجرای احکام به خانه برگشتم اما بعد از ۷ روز برگشت به خانه شوهرم اجازه نمی‌دهد تا به دادگاه مراجعه و اطلاع دهم که به خانه برگشتم و از آنجا که ۶ روز از ابلاغیه مربوط به اجرای احکام به من می گذرد

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام لایحه تنظیم و حضورخودرا اعلام نمایید و جهت ارسال به دادگاه به دفاتر خدمات قضایی مراجعه فرمائید.

از طریق کلانتری محل می توانید درخواست کنید که صورتجلسه ای برای برگشت شما به منزل تنظیم نمایند

در صورتیکه اجرائیه برای شما صادر شده باشد باید موضوع تمکین به رای را به استحضار دایره اجرا برسانید . اگر به نحوی قادر به خروج از منزل نیستید (مانند قفل درب ورودی و .... ) بهتر است بجای اصرار بر اثبات تمکین با اعلام مراتب به نیروی انتظامی و با کمک آنها صورتجلسه ای برای اثبات موضوع حبس در منزل تهیه کنید وتا در صورت ادعای مجدد همسرتان مبنی بر عدم تمکین یا در زمانی که قصد طلاق داشته باشید قادر به بهره برداری از مدرک و صورتجلسه مذکور باشید .

به دفتر خدمات قضایی مراجعه کرده و لایحه ارسال نمایید کفایت میکند

با سلام
شما میتوانید طی لایحه ای موضوع را به اجرای احکام اعلام نمایید و اعلام امادگی خود بر تمکین و عدم اذن زوج برای این امر را اطلاع دهید

سلام برای تمکین بهتر است از شهود استفاده کنید برای اثبات