آیا با فرزند داشتن؛ یک چهارم یک سوم حقوق توقیف میشه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۳۳ #72794504

سلام. این درسته که اگر با زوجه فرزندی داشته باشی موقع طلاق و زمانی که زوجه برای گرفتن مهریه ش اقدام میکنه، یک چهارم حقوق مرد رو توقیف میکنن و اگر فرزندی در کار نباشه یک سوم؟
یعنی اگر بچه در کار نباشه مقدار بیشتری از حقوق زوج بابت مهریه توقیف میشه؟

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، معمولا با وجود فرزند یک چهارم از حقوق زوج قابل توقیف است و چنانچه فرزندی نباشد، تا یک سوم، لکن النهایه بایستی دید نظر مقام رسیدگی کننده چه خواهد بود.

نظر ما مهم نیست باوجود دریافت مهریه یک سوم یا یک چهارم حقوق هم توقیف می شود
این موضوع را قانونگذار باید حل وفصل کند

سلام..
بله مرد در صورتیکه دراری زن و یا فرزند باشد یک چهارم و در صورت تجرد یک سوم از حقوقش بابت بدهی توقیف می گردد

درود
بله اگر فرزند نداشته باشید یک سوم کسر خواهد شد.

با سلام . کسر از حقوق بابت پرداخت بدهی اعم از مهریه و دیگر بدهی ها طبق قانون در مورد افراد متاهل یک چهارم و درصورت عدم تاهل یک سوم است و ارتباطی به فرزند داشتن و نداشتن ندارد .