شرایط اتخاذ وکیل معاضدتی چیست؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۱۵ #72778311

با سلام دادگاه با چه شرایطی برای فردی وکیل معاضدتی تعیین میکند؟

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

۲ تیر ۱۴۰۰
به اداره معاضدت کانون وکلای شهر خود مراجعه نمایید تا شما را راهنمایی کنند

سلام چنانچه شخصی تمکن اخذ وکیل نداشته باشد و نیاز به وکیل داشته باشد

به کانون وکلای دادگستری استان خود جهت بهره مندی از وکیل معاضدتی مراجعه نمایید ودرخواست بدین پس از بررسی درصورتیکه تشخیص دهند واجد شرایط هستی به درخواست شما پاسخ مثبت می دهند

با درود اگر توانایی اخذ وکیل ندارید میتوانید به واحد معاضدت کانون وکلای دادگستری شهر خویش مراجعه فرمائید

وکیل معاضدتی را باید از کانون وکلای شهری که در ان اقامت دارید درخواست نمایید. در صورت نیاز به وکیل و عدم تمکن شما برای پرداخت حق الوکاله وکیل معاضدتی برای شما تعین میشود

درود
اگر در امور حقوقی است باید به اداره معاضدت مراجعه کنید وکیل تسخیری را دادگاه تعیین می کند.

درصورت اثبات عدم تمکن مالی جهت اتنخاب وکیل واحراز توسط دادگاه نسبت به این موضوع اقدام می نماید