با این اوضاع که رد دعوی صادر گردیده و ما هم یک مدرک رسمی داریم برای احقاق حقمون چکار میتوانیم بکنیم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۰۹ #72726220

با سلام
یکی از برادرانم زمین کشاورزی مرحوم پدرم را فروخته و با ارائه یک هبه نامه عادی مدعی است به ایشان هبه شده است پس از آن مابقی وراث دادخواست بطلان هبه دادیم دادگاه متاسفانه علی رغم اعتراف برادرم به صوری بودن و عدم قبض با دلایل اینکه ملک فروخته شده و خریدار متضرر می گردد و دادخواست ما را نوعی تبانی برای پس گرفتن زمین دانسته و بطلان دعوا صادر نمود و در دادگاه تجدید نظر نیز بدون توجه به دلایل ما رای بدوی تایید گردید پس از دو ماه وکالت نامه رسمی از مرحوم پدرم به برادرم پیدا کردیم که اولا تاریخ آن بعد از تاریخ هبه نامه عادی است و ثانیا از مضمون وکالت مشخص است که اصلا زمینی هبه نشده و از طرفی مسائل زمین مذکور به نفع پدرم پیگیری نماید حال با این اوضاع که رد دعوی صادر گردیده و ما هم یک مدرک رسمی داریم برای احقاق حقمون چکار میتوانیم بکنیم؟
ممنون میشم پاسخ کاملی بدهید

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قطع نظر ازاینکه وکالت بافوت پدر باطل میشود .‌توضیحات ارایه شده باعث بطلان معامله برادر نخواهد بود

با سلام اگر وکالت نامه رسمی مضمونی داشته باشد که هبه نامه را منتفی کرده باشد می توان از طریق اعاده دادرسی واستناد به عدم دسترسی به مدرک جدید اقدام نمود در غیر اینصورت به دلیل اینکه به موضوع ابطال هیه نامه یک مرتبه در مرحله بدوی وتجدید نظر رسیدگی شده قابلیت استماع را به لحاظ اعتبار امر مختومه پیدا نخواهد کرد .مضمون وکالت نامه با توجه به اینکه تاریخ موخر دارد مهم است که چه مفادی را دارد

باسلام ووقت بخیر
امکان مجدد طرح دعوا وجود ندارد زیرا اعتبار امر مختومه پیدا کرده است .

سلام
چنانچه حکم بر بی حقی خواهان ها صادر شده موضوع اعتبار امر مختومه یافته امکان طرح مجدد دعوا نمی باشد.