در مورد توضیحات پرونده لطفا راهنمایی بفرمایید؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۷۷ #72678684

با سلام
یک پرونده قدیمی در سایت اطلاع رسانی عدل ایران که مختومه شده وجود دارد اما هیجگونه ابلاغ احضار اخطاریه. و حتی هیچ گونه حکمی برابم صادر و در سامانه ابلاغ درج نگردیده با توجه به رویه و و رفتار نادرست بعضی دادسراها نسبت به پیگیری و اطلاع از اینگونه پرونده ها ممکن است راهنمایی فرمایید که این پرونده کامل مختومه شده و هیچ گونه مشکلی برایم ایجاد نمیکند اگر پیگیر باشم یا صرفا پرونده برای اجرای احکام ارسال شده و بایگانی شده ااست در ضمن این شکایت مربوط به یک موسسه اعتباری که بنده ضامن وام فردی اح**** بوده ام یک و پنج گنگ و نامفهموم است چون نه قرار و نه حکمی قطعی برایم صادر یا ارسال شده نه ممنوعیتی ایحاد گشته در این جند سال و در مورد پنج هم اصلا متوجه نمیشم پرونده کلا مختومه شده یا صرفا در مورد من مختومه شده

مج*******ی *****تاریخ ۱۳۹۵/۰۸/۱۱ ساعت ۱۰:۰۰ می باشد
رمز وارد شده مربوط به مج*******می باشد
۱-پرونده کلاسه*********ردیف فرعی ۳ با علت طرح اجرای حکم نسبت به اتهام صدور چک بلا محل و محکومیت تعزیرات- حبس تعزیری (سال) در دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۳ تهران به تاریخ ۱۳۹۵/**/*** ثبت گردید و با شماره بایگانی ۹۵***** به شعبه ۲ اجرای احکام کیفری دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه۳ تهران ارجاع شد
۲-در تاریخ ۱۳۹۵/۰۲/۱۸ وقت نظارت برای تاریخ ۱۳۹۵/۰۸/۱۰ تعیین گردید
۳-نامه صادره به شماره ۹۵۱۰۱۱***********مورخ ۱۳۹۵/۰۳/** با موضوع «استعلام» و گیرنده «ممنوعیت از داشتن دسته چک» ثبت گردید
۴-ابلاغیه شماره ‌********مورخ ۱۳۹۵/۰۳/۰۹ مربوط به اح*****ر*****از در تاریخ ۱۳۹۵/۰۴/۰۳ ابلاغ و به دفتر شعبه اعاده شد
۵-نسبت به شکایت موسسه م**ر اق*****علیه مج****مبنی بر صدور چک بلا محل طی شماره ۹۵۰۹۹۷********* مورخ ۱۳۹۵/۰۴/۳۰ مختومه شدن پرونده به دلیل اجرای حکم
۶-در تاریخ ۱۳۹۵/۰۴/۳۰ وقت نظارت مورخ ۱۳۹۵/۰۸/۱۰ باطل شد
۷-نامه وارده از طرف «دادسرای عمومی و انقلاب نهاوند» با موضوع «وصول پاسخ نامه» در تاریخ ۱۳۹۵/۰۸/۱۱ واصل شده است

مشاوره حقوقی دادسرا
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بند شماره ۱ : پرونده به دادگاه کیفری ارسال شده است و در صورت لزوم برای شما پیامک حضور ارسال خواهد
بند شماره ۲ : در وقت نظارت نیاز به حضور طرفین دعوی نخواهد بود
بند شماره ۳ : جهت استعلام بابت چک بوده است
بند شماره ۴ : پرونده شما به شعبه برگرانده شده است
بند شماره ۵ : پرونده به جهت اجرا شدن حکم مختومه شده است
بند شماره ۶ : وقت نظارتی که قبلا تعیین شده بود باطل شد ( وقت نظارتی وجود نخواهد داشت )
بند شماره ۷ : نامه ای که از سوی دادسرایب نهاوند ارسال شده بود اخذ شده است

معمولا پرونده هایی که قبل از الزامی شدن ابلاغ الکترونیک در سایت ثبت گردیده فاقد قسمت مشاهده احکام و ابلاغها وبده و تنها مشخصات و روند کاری این پرونده ها در سایت منعکس گردیده است . از آنجا که در متن توضیحات و علی الخصوص بند ۵ به مختومه شدن پرونده اشاره شده ، تردیدی در موضوع ختم رسیدگی وجود ندارد . ولی برای اطمینان خاطر میتوانید حضورا از دادگاه رسیدگی کننده نسبت به نتیجه پرونده پیگیری نمایید .

با سلام
مختومه شدن پرونده دلایل مختلفی خواهد داشت لذا در صورتیکه با استناد به یک دلیل که به نتیجه نرسیده است پرونده مختومه شده باشد مجددا با استناد به همان دلیل نمیتوان چیزی را اثبات کرد و مجددا مختومه خواهد شد.