سلامت جسمی و روانی بچه برای ترس از بردن توسط پدرش در خطره، چه کاری میتونم انجام بدم که خیالم راحت باشه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۱۳ #72619385

سلام
من یک پسر ۸ ساله دارم که ۴ سال پیش از پدرش جدا شدم و حضانت دست پدر ایشان است اما اهورا پسرم ۴ سال است که با من زندگی میکند و الان مدرسه کلاس دوم است پدر اهورا نامه ای برای استرداد طفل از اجرای احکام اورده و دو بار من به کلانتری رفتم و صورتجلسه انجام شده پسرم به هیچ وجه حاضر به رفت پیش پدرش نیست طبق قانون و نامه استرداد طفل باید من اهورا رو تحویل میدادم که با مشاورین کلانتری تونستیم پدر را راضی کنیم به اجبار اهورا رو نبرده الان دو هفتس داره این اتفاق تورار میشه و اهورا حالات روحی و بدنی بدی پیدا کرده و هر روز صبح از ترس اینکه پدرش نکنه بیاد ببردش دچار دل پیچه های شدید تهوع شدید و معمولا زرداب های طولانی و در نهایت اسهال میشه از استرس میخاستم از حضورتون سوال کنم ایا سلامت جسمی و روانی بچه برای ترس از بردن توسط پدرش در خطره چه کاری میتونم انجام بدم که خیالم راحت باشه قانون اجازه میده طبق مصلحت طفل بچه پیش من زندگی کنه

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرود باید به تایید پزشکی قانونی برسد

اگر روانشناس سازمان پزشکی قانونی تایید کند که سلامت جسمی و روحی کودک در خطر است دادگاه مصلحت طفل را در نظر خواهد گرفت

با سلام
در مرحله اول دادگاه به صلاح و مصلحت طفل توجه میکند نه به مصلحت زوجین .
اگر پسر شما به هر طریقی نخواهد با پدر ملاقات یا در حضانت پدر باشد با صورتجلسه کلانتری و اخذ نظر طفل از سوی دادگاه ، طفل در حضانت شما باقی خواهد ماند

باید دادخواست سلب حضانت داده بشه وفق مواد قانون حمایت خانواده تصمیم این موضوع با دادگاه هست و با جلب نظر پزشک معتمد و رعایت مصلحت طفل اگر حافظه یاری بده ماده ۴۵ قانون حمایت خانواده در این خصوص کاربرد دارد.