تکلیف من به عنوان متشاکی چه خواهد بود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۷۶ #72618438

همسایه من که همسر مالک آپارتمان است در پی بوجود آمدن مشکل با همسرش که مالک آپارتمان است علیه من که زمانی هیات مدیره آپارتمان بوده ام، شکایتی مطرح کرده و خواهان کلیه هزینه های که قبلا از حدود ۷ سال پیش پرداخت کرده شده است، در ضمن شاکی سابقه کلاه برداری و زندان نیز دارد و مدتی نیز منزل مسکونی خود را به خانه فساد تبدیل کرده بود و بقیه مالکین آپارتمان نیز به نفع اینجانب حاضر به شهادت در دادگاه هستند.
می خواهم بدانم تکلیف من بعنوان متشاکی چیست؟

مشاوره حقوقی قرارداد
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هزینه های ساختمان قابل استرداد نیست

سلام
ایشان اولا سمتی در ساختمان ندارد و صرفا مالک می تواند از شما مطالبه تعیین تکلیف وجود پرداختی را نماید و همچنین بفرمایید علیه شما با چه دلایل و عناوینی طرح شکایت نموده است؟؟

سلام

سوال تان پر ابهام است اما ایشان برای طلب خود باید به مالک آپارتمان مراجعه کند

با سلام ایشان هیچ‌گونه سمتی ندارد و شما به لحظه‌ها قانونی صرفا می توانید جواب مالکین آپارتمانها را بدهید

قبلا چه هزینه هایی راپرداخت کرده که الان مطالبه کرده؟