با ۲ شاهد راهی هست که بتونم بیگناهی خود را ثابت کنم و یا به جزای نقدی تبدیل شود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۰۳ #72603021

با یه خانومی چند ساله که تو راه دادگاه شکایت شکایت کشی هستیم.اخرین شکایت من از برادر این خانوم به جرم تهدید با چاقو که به ۶ ماه حبس تعزیری و با اعتراض به ۹۱روز کاهش پیدا کرد. برای جلب برادر این خانوم و مکاتبات قضایی و کلانتری که رفته بودم.کاملا اتفاقی این خانوم تو ایستگاه تاکسی میبینم.بعد جلب برادر این خانوم. شکایتی علیه من میشه به جرم مزاحمت بانوان در مکان عمومی.

مشاوره حقوقی مزاحمت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام درصورتی که بتواند اثبات کند با دوشاهد می تونید تبرعه شوید البته چون بلافاصه قبل از جلب بوده قاضی در صورتی که هتک هیثیت نشده باشد حکم برائت می دهد

با سلام
بله با شهادت دو شاهد میتوانید از اتهامات خود را مبری نمایید .

سلام . اگر اقدام مجرمانه ای علیه ایشان انجام نداده باشید شکایت ایشان به نتیجه ای نخواهد رسید

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه..
از نظر قانون.. بار اثبات ادعا همواره بر عهده مدعی می باشد بدین معنی که شاکی(خانم) باید ادعا و شکایت خود را باید ثابت نمایند، در صورتی وی عاجز از اثبات بودند.. شما می توانید جهت قناعت وجدانی قاضی با دو شاهد اعلامی از خود رفع اتهام نمائید..
موفق باشید..

با سلام
اصل برائت است
و بار اثبات به عهده آن خانم است
بنابراین اگر دلیل معتبری نداشته باشد دعوی رد میشود.

ایشان باید جرم مزاحمت شما را با دلیل ثابت کند

در صورت عدم اقدام عمل مجرمانه از سوی شما با ۲ شاهد می توانید ار اتهام وارده مبری شوید.