آیا می تواند رجوع کند و ۵۰۰ عدد سکه را مطالبه کند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۰۸۰ #72556865

همسر اینجانب مهریه خود را از ۵۰۰ عدد به ۱۴ عدد کاهش و مابقی را در دفترخانه طی سند رسمی بخشیده است. و دران سند نوشته شده که دیگر هیچگونه حقی در این رابطه ندارد و ضمن عقد خارج لازم هرگونه ادعا و اعتراض بعدی و احتمالی را از خود سلب و ساقط نموده است.

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر مهریه را ابرا کرده باشد قابل رجوع نیست ولی اگر هبه باشد قابلیت رجوع را دارد.

باسلام
درصورتی که مهریه راابرا یاهبه معوض کرده باشدوعوض هم داده شده باشد، امکان رجوع نداردولی درصورتی که هبه غیرمعوض کرده باشد می تواندرجوع کند

در صورتی که ابرا نموده باشد خیر اما اگر هبه باشد قابل رجوع است

در صورتی که سند تنظیمی به عنوان ابراء مهریه باشد امکان رجوع را ندارد .