نحوه عزل وکالت بلاعزل چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۳۳ #72514389

ملکی را طبق قولنامه فروختم، به خریدار وکالت بلاعزل دادم، در وکالت نامه قید نکردم که ضمن عقد خارج لازم حق عزل وکیل ندارم.وکیل بنده نیز اخیرا وکالت خود را تفویض نموده. وکیل بنده به تعهداتش عمل نکرده. آیا میتوانم وکیل خود را عزل کنم ؟ اگر وکیل خود را عزل کنم تکلیف وکیل دوم چیست؟

ممنون

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عزل وکیل را باید بهشان اطلاع داد.

وکیل بلاعزل قابل عزل نیست مگر اینکه خلاف حدود وکالت عمل کرده باشد

وکالت بلاعزل قابل عزل نمی باشد.در صورتیکه وکیل خود را عزل کنید اخطاریه برایشان ارسال می شود ولی در صورتی که به تعهدات خود عمل نکرده دادخواست ایفای تعهد بدید

درودبرشما
دروکالت بلاعزل نمی شودوکیل راعزل کردامااگروکیل برخلاف مصلحت شمااقدامی صورت داده است می توانیدپیگیرشوید/ظاهرا خریدارشمابه تعهدات خویش عمل ننموده است.

سلام
باید به وکیل اول و دوم عزل شان را اطلاع دهید.