آیا انتقال ملک انجام شده است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۸ #72470404

حدود ۱۳ سال پیش پدرم فوت شدن آپارتمانی واقع در یک شهرک که پدرم از طریق تعاونی نظامی شرکت کرده بودن قرارداد بنام خودشون بود اما بعد از پرداخت ۳ قسط اون فوت شدن و ما بعد انحصار وراثت بقیه اقساط رو مادرم دادن و ایشون با وکالت تامی که داشتن از تعاونی این خونرو تحویل گرفتن وراث ایشون وکالت دادن به مادرم که اونو به نام بزنن اما سند نداشت در حقیقت سند عادیه تعاونی داره یه برگه عادی تعاونی مربوطه که کارهای اون شهرک را انجام میداد با توجه به وکالت یه برگه واگذاری دادن که توش آپارتمان به نام متوفی(پدرم) چون قرارداد اولیه رو ایشون بسته بودن. اما زیر برگه واگذاری نوشته "با توجه به وکالت شماره فلان مادرم از ایشون(متوفی) وکالت دارن و به مادرم تحویل دادن که تا حالا اجاره دادن.
می خوام بدونم این برگه واگذاری که اسم مالک پدرم (متوفی) قید شده و آخر برگه فقط نوشته مادرم موکل قانونی طبق وکالت شماره فلان هستن.
آیا اینجا یه نوع انتقال صورت گرفته؟
یکی از وراث(مادر متوفی) دو ماه پیش فوت شدن و وکالت باطل میشه.
آیا با اون برگه انتقال انجام شده یا نه وراث مادربزرگم میتونن ادعا کنن؟
در ضمن قبل فوت مادربزرگم ما از ایشون یه صلح نامه دستی و کلی شاهد (عموهام و عمه هام) که انگشت زدن و امضا و همین طور متن صلح نامه رو با مشورت وکیل تنظیم کردیم و همین طور یه مبایعه نامه با شاهد(وراث ایشون).
صرفه نظر از اینکه مدارک بالا رو داریم یا نه اما دقیقا می خوام بدونم انتقال همون سالها پیش انجام شده؟

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه وکالت با فوت باطل می شود لذا وراث دارای حق بوده و می توانند مدعی ملک شوند و اقامه دعوی کنند

با سلام با توجه به مالکیت پدر مرحوم شما این ملک موروثی است و تحت مالکیت پدر شما بوده است و وکالت مادرتان نیز به واسطه فوت پدر از قبل باطل بوده است. و در حال حاضر کلیه وراث پدرتان میتوانند مدعی واحد یاد شده باشند. ولی چنانچه قبل از این صلحی بین مادربزرگ و سایر ورثه انجام شده وراث مادربزرگ نمیتوانند اکنون مدعی حقی باشند.