تغییر یا انکار اظهارات اولیه متهم در طی مراحل و اثبات آن چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۸۲ #72435841

ما دو نفر متهم بر سر پرونده جعل اسکناس هستیم و هیچ کدام آنرا قبول نکرده ایم.با اثبات چند دروغ در اظهارات اولیه آن متهم دیگر میتواند دلیل اثبات بر بی‌گناهی من باشد؟ واینکه آیا فرد می‌تواند اظهارات کتبی اولیه که در اداره آگاهی کرده حالا در دادسرا تغییر یا منکر شود؟

مشاوره حقوقی دادسرا
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دروغگویی طرف دیگر دلیل بی گناهی شما نیست قاضی بر اساس ادله و مدارک موجود رسیدگی میکند

اقرار نزد مقام قضایی از اعتبار برخوردار است و اقرار در نزد مقامات آگاهی قابل انکار خواهد بود

اقرار در نیروی انتظامی قابل انکار است

درود
اقرار در آگاهی را می توان در دادگاه انکار کرد.

بله اقراردرآگاهی را می توانیدانکار کنیدواستنادکنید تحت فشارازشمااقرارگرفتند

با سلام بله این امکان وجود دارد که اگر اقرار با ... بوده است میتوانید در دادسرا قبول نکنید و بگویید که با این شرایط از بنده اقرار گرفته شده است.

سلام اقرار در آگاهی اگر بر اثر فشار روحی واکراه بوده درنهایت تصمیم نهایی وطبق ادله و مستندات موصوع پرونده با قاضی پرونده میباشد موفق باشید