راهی وجود داره که ما بتونیم وسایل رو بگیریم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۶ #72358888

با عرض سلام برادر
من موقعی که خواستگاری کردن و نشون بردن خلاصه اینکه بله را از زوجه گرفتن پدربزرگ ایشون گفتن به عنوان کمک جهیزیه چه وسایلی شما میخوید ما چهار قلم جنسو قبول کردیم داخل برگه به عنوان شیربها نوشتم و خانواده من برگه رو نخوندن و حالا تو اون مهمونی امضا کردن ما فاکتور وسیله ها رو داریم و خیالمون راحت بود تا این خانم اومد با حکم و جهیزیه و وسایل ما رو برداشت برادر و پدرم اونجا حضور داشتن مادر خانم ایشون گفتن شما قبول کن که بی سر و صدا ما وسیله هارو ببریم میدونم مشکل از دختر ما بوده بعد وسیله هارو برمیگردونیم و چون پدر من ۴۰ ساله تو اون محله زندگی میکنند و نمیخواسته سروصدا شه قبول کرده برادر منم برگه رو امضا کرده حالا راهی وجود داره که ما بتونیم وسایل رو بگیریم چون بیشتر ۵ ماه زندگی نکردن به علاوه که تمام لوازمارو برده حتی هدیه های ما سر عقد برای برادرم و غیره...تمام وسایل الان به نرخ روز حدود ۱۰۰ میلیون میشه با توجه به اینکه اصلا استفاده نشده تو ۵ ماه اگر احتمال ۱٪؜ هم باشه که ما وسیله هارو بگیریم پرونده رو به جریان بندازیم

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در صورتی که فاکتور خرید طلا ها و هدیه‌ها به نام شما می باشد و آنها را در اختیار دارید می توانید آنها را مسترد نمایید

باسلام ووقت بخیر
براساس فاکتور میتوانید طلاها و هدایا را بگیرید و در عدم فاکتور و رسید قابل پیگیری نمی باشد .