راهی وجود داره که ازدواج دوباره ما بعد از رجوع در شناسنامه همسرم ثبت نشود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۰۴ #72296019

باسلام
منو همسرم ۱۵ روزه که از هم جدا شدیم و بصورت توافقی طلاق گرفتیم.ولی الان قصد رجوع داریم ببیخشید ما بنا به دلایلی نمیخوایم خانواده شوهرم بدونن که ما رجوع کردیم.راهی وجود داره که ازدواج دوباره ما بعد از رجوع در شناسنامه همسرم ثبت نشود؟ و اینکه امکان داره خانواده همسرم از طریق پیگیری بفهمند ما دوباره رجوع کردیم.مرسی

مشاوره حقوقی ثبت احوال
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر باید این واقعه ثبت شود واگر به هردلیلی در شناسنامه ایشان ثبت نشود مرتکب جرم شده

خیر باید ثبت شود در غیر این صورت جرم است

میتونید رجوع نکنید و بعد از گذشت مدت عده صیغه ۹۹ ساله بخونید. اینجوری جایی ثبت نمیشه

سلام عدم ثبت رجوع مجازات کیفری داردهمچنین دفترخانه قبول نمی کند
لیکن می توانید رجوع خودرا به دفترخانه اعلام کرده و مراتب صورتجلسه شده ولی تعهد بدین مثلا یک هفته بعد ثبت نماید

سلام
در صورتی که شوهرتون رجوع را ثبت نکند مرتکب جرم شده و با محکومیت کیفری مواجه خواهد شد

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، عدم ثبت رجوع برای شوهرتون جرم ایجاد می‌کنه و با محکومیت کیفری مواجه خواهد شد

رجوع مستلزم ثبت ولی اگر ثبت نشود جرم انگاری شده “چنانچه مردی بدون ثبت در دفاتر رسمی به ازدواج دائم، طلاق یا فسخ نکاح اقدام یا پس از رجوع تا یک ماه از ثبت آن خودداری یا در مواردی که ثبت نکاح موقت الزامی است از ثبت آن امتناع کند، ضمن الزام به ثبت واقعه به پرداخت جزای نقدی درجه پنج و یا حبس تعزیری درجه هفت محکوم می‌شود. این مجازات در مورد مردی که از ثبت انفساخ نکاح و اعلام بطلان نکاح یا طلاق استنکاف کند نیز مقرر است.