مشکل بدهی مالیاتی رو چگونه حل نمایم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۴۵ #72220957

با سلام،
می خواستم‌ در مورد مشکلی که برام پیش آمده از شما مشاوره بگیرم. من سال ۹۲ مدرکم رو برای رتبه بندی در اختیار یک شرکت قرار دادم ولی بعدا متوجه شدم اونها متاسفانه اسم من رو به عنوان مدیرعامل شرکت ثبت کردن و الان برای من یک بدهی بزرگ‌ مالیاتی صادر شده و حسابهام مسدود شده. البته یک قرارداد محضری در اون زمان امضا کردم که در اون ذکر شده بود هیچ مسئولیت و حقی در قبال سود و ضرر این شرکت متوجه من نیست. من سال ۹۳ از ایران خارج شدم و از این شرکت مدرکم رو پس گرفتم ولی متاسفانه اونها همچنان از مشخصات من برای ثبت شرکتهای دیگری استفاده کردن که بعدها متوجه شدم و الان همه اینها برای من مشکل بدهی مالیاتی به وجود آورده. من الان در خارج از کشور دانشجو هستم و چون قصد دارم به زودی به ایران سفر کنم می خوام این مشکل رو حل کنم. میشه راهنمایی کنید چه کاری باید برای حل این مشکل انجام بدم؟ خیلی ممنونم.

مشاوره حقوقی مالیات شرکت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چاره ای جز تسویه حساب ندارید.

راهی جز تصفیه حساب ندارید

با سلام و احترام
قرارداد جنابعالی بایستی مطالعه شود به نظر می رسد جهت این امر مهم وکیل اختیار نمایید

بااحترام
قبل از ورود سعی نمایید وکیل کار شما را انجام دهد

درود
باتوجه به اینکه شما مفاد قراردادرا امضا نموده اید راهی جز تصفیه حساب ندارید

با درود..
در اینخصوص شما می توانیـد اقدام به تسویه حساب مالیاتی حسب موارد اعلامی نمـوده و متعاقب آن با اسـناد تسویه و پرداختی مذکور را از شرکای شرکت به استناد قراداد داخلی منعقده مطالبه نمایید..

با سلام ابتدا طی لیحه ای مراتب را به مرجع ثبت شرکتها اعلام کنید سپس بابت سوءاستفاده از مدرکتان از هیات مدیره آن شرکت شکایت نمائید.