چقدر زمان می بره تا صدور حکم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۹۶ #72151223

سلام میخواستم بدونم اگر همسر من نفقه رو نپردازه یا بخواد دیر بپردازه و اذیت کنه اگر من هر بار بخوام ازش بابت عدم پرداخت سرموقع نفقه شکایت کنم این شکایت کردنه حدودا "چقدر هزینه داره" برای من؟ و "چقدر زمان می بره" تا صدور حکم (حالا چه اخطار چه جلب)؟
و اینکه آیا این هزینه رو در نهایت همسر من باید بده چون محکوم میشه و یا اینکه من باید بدم؟
ممنون

مشاوره حقوقی نفقه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
در صورت محکومیت هزینه ها بر عهده همسرتان است.

مدت زمان تا صدور حکم قابل تخمین نیست، زوج هزینه های دادرسی را باید بپردازد

طول زمان رسیدگی بسته به فاکتورهای متعدد غیر قابل پیش بینی بوده و تخمین آن ممکن نیست، اما اصولا رسیدگی به موضوع نفقه حال کیفری خارج از نوبت و فوری است

سلام
تعیین زمان بستگی به حجم پرونده ها در آن شعبه دارد و مشخص نیست ولی هزینه دادرسی بر عهده محکوم علیه است .

زمان قابل پیش بینی نمی باشد بله هزینه ها به عهده ی زوج می باشد .

زمان صدور حکم مشخص نیست اما هزینه ها در نهایت بر عهده محکوم علیه است.

با احترام. در مطالبه نفقه هزینه با زوج میباشد و شما باقاضی در این رابطه اعمال ماده ۳ محکومیت مالی را بخواهید .