تعیین مهریه هنگام طلاق از طرف زوج چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۷۰ #72150625

با سلام و احترام
خانم من ۲سال پیش برای مهریه از اجراییات حکم گرفته و تا به امروز یک چهارم حقوق کم می شه اگه بخوام من طلاق بدهم آیا مهریه ایشان با همان حکم ادامه پیدا می کند و یا مهریه با نرخ جدید حساب می شود؟ و چگونه باید پرداخت کنم؟
ممنون الخروج بعد طلاق می تواند بکند؟
(مهریه عندالاستطاعه است و هیچ مالی از ۳سال پیش ندارم)

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حکم جدیدی صادر نمی شود
نمی تواند ممنوع الخروج کند

سلام مهریه با طلاق ارتباطی ندارد مهریه دینی ایست که محض وقوع نکاح بر عهده شما قرار گرفته و تا زمانی که دین بر عهده شماست هر گونه اقدامی اعم از توقیف حقوق و حساب و ممنوع الخروجی و...میتواند علیه شما انجام دهد و در رابطه با مبلغ به قیمت روز اگر وجه باشد بله محاسبه میشود و در رابطه با سکه نیز قیمت روز پرداخت ملاک است لکن توافق بر این مسایل بهتر است