تلقب گرفتن از دانش‌آموز، الزام به امتحان مجدد همه دانش‌آموزان توسط مدیر

پرسیده شده
۴ پاسخ ۶۸ #72095229

دانش‌آموزی در پایه سوم راهنمایی تحصیل می‌کنه و امتحان مستمری که توسط معلم طرح شده رو انجام داده و مراقب از یکی از دانش‌آموزان چک‌نویس رو به عنوان تقلب گرفته و مدیر تمامی دانش‌آموزان اون کلاس رو مجبور به امتحان دوباره می‌کنه و این امتحان رو به همه صفر میده. آیا مدیر اون مدرسه دولتی حق این کار رو داره و می‌تونه حق بقیه دانش‌آموزان رو ضایع کنه با اینکه تقلبی نبوده؟

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام،اقدام مدیر غیرقانونی بوده و قابل طرح دعوا می باشد

با سلام
پرسش شما حقوقی نیست. با این حال خیر، اقدام مذکور طبق ضوابط و مقررات آموزشی صحیح نمی باشد.

سلام وقت بخیر
خیر مدیر چنین اختیاری نداشته و عمل صورت گرفته تخلف و از طریق حراست آموزش و پرورش قابل پیگیری است.

خیر همچین اقدامی غیر قانونی بوده و قابل شکایت می باشد.