وسایل خانه متوفی متعلق به چه کسی است؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۸۸ #72087290

پدرم فوت شدن.در زمان حیات با نامادریمان زندگی میکردن.نامادری ما هیچ جهیزیه و وسیله ای نیاورده بودن.الان هم میگویند که وکیل به اون گفته که تمام وسایل خانه بعد از جاری شدن عقد به زن میرسد!!!و تمام وسایل خانه متعلق به اونه.حتی مقداری از وسایل خانه را خود من برای پدرم خریده بودم.غیر از مهریه و اجرت المثل و یک هشتم وسایل خانه هم به او تعلق می‌گیرد؟
سپاس

مشاوره حقوقی ارث
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جرم سهم الارث می باشد و به وراث تعلق می گیرد

سلام بین وارث تقسیم می شود.

اگر وسایل طبق فاکتور ولیست یا شهود اثبات شود که متعلق به روجه است به او تعلق میگیرد اما اگر شما بتوانید اثبات کنید که کلیه وسایل را پدرتان خریداری کرده به عنوان ماترک سهم الارث کلیه وراث محسوب می شود

درود
بین وارث تقسیم می شود.

اگر متوفی اموالی دارد می توان گرفت
بعلاوه کلیه حقوق وی قابل مطالبه است

سلام باتوجه به اینکه پدر شما وسایل مذکور را خریداری کرده است جزو ماترک وی می باشد و بین ورثه تقسیم میشود.

درود
خیر درصورتی که مال زوجه نباشد نمی‌تواند وبین وراث تقسیم میشود