چطور میتونیم خونه ای که خریدیم رو تحویل بگیریم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۰ #72082811

سلام
پدر من یک ماه پیش با عموم یه خونه ای رو معامله کرد که قبل از معامله پدرم به عموم گفته بود، خونه ای که داخلش سکونت دارم و میخوام بفروشم و ملک تو رو بخرم اطمینان خاطر داده بود که بفروش بعد از یک ماه حالا میگه قیمت ملک بیشتر از ایناس و نمیفروشم و از دو تا عموهام امضا گرفته بودن که ما پولی پرداخت نکردیم ولی درصورتی که پدرم از عموم دست خطی داره که نوشته حق وحقوقش رو دریافت کرده کامل و امضا کرده و اون دو عموهامم دروغش رو فهمیدن گفت ما برای شهادت دروغ نمیایم ولی از وقتی امضا رو گرفته خیالش راحت شده و هیچ جوره حاضر به مصالحه نیست.
میخواستم بدونم چطور میتونیم خونه ای که خریدیم رو تحویل بگیریم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی مدارکتان بررسی شود

پدر من یک ماه پیش با عموم یه خونه ای رو معامله کرد

شما این جمله را توضیح دهید
یعنی چه؟
قرارداد منعقد شد؟ مبایعنامه؟ قولنامه؟

سلام
تحویل ندادن به موقع آپارتمان یا هر نوع ملک دیگر، پیگرد قانونی دارد
و خریدار می‌تواند از طریق راهکارهای قانونی این مشکل را پیگیری کند.
اگر زمانی را برای تحویل مشخص کرده باشنید،در همان زمان باید تحویل بدهد خانه را ب شما
وگرنه بلافاصله پس از عقد بیع وظیفه تسلیم بر عهده فروشنده محقق است و مطابق با مالده ۲۲۰ قانون مدنی
« عقود نه فقط متعاملین را به اجرای چیزی که در آن تصریح شده است ملزم می نماید ، بلکه متعاملین به کلیه نتایجی هم که به موجب عرف و عادت یا به موجب قانون از عقد حاصل می شود ملزم می باشند»