باعث سلب اسایش و تجمع افراد شده؛ برای برداشتن آنها چه اقدام قانونی کنیم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۹ #72072078

سلام
به نمایندگی از سه تا کوچه همجوار که محل سکونت ۲۳ خانوار امضا کننده در استشهادیه و جمع اآوری دکه ها منصوب توسط شهرداری به تعداد هفت دکه در پیاده رو خیابان باعث سلب اسایش و تجمع افراد ناخلف وکسبه لابعالی که درگیری دعواهای شبانه و در روز که باعث اخلال در نظر امنیت منطقه شده که درخواست جمع آوری وانتقال انها به مکان دیگری

مشاوره حقوقی شهرداری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
بهتر از قبل از اقدام حقوقی به خود شهرداری مراجعه کنید.

با سلام چون مجوز آنها را شهرداری صادر می نماید بهتر است اول از آنجا پیگیری بکنید در غیر اینصورت می توانید در دادگاه شکایت کیفری تنظیم و ارایه نمایید

با درود
ابتدا به شهرداری، وزرات بهداشت گزارش، دهید.
درصورت ایجاد مزاحمت میتوانید شکایت نمایید باید اثبات شود.