تکلیف مهریه ای که قبلا محاسبه و اجرای آن پس از چند قسط متوقف شده چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۲ #72039326

حدود بیست سال پیش مهریه علیه زوج اجرا گذاشته شد و پس از دریافت چند قسط توسط زوجه درخواست توقف اجرا ارائه شد. و از ماه بعد کسر از حقوق زوج متوقف گردید. پس از چند سال از این جریان منزلی توسط زوج خریداری شد. جزو صورت مهریه سه دانگ از منزل مسکونی که زوج بعدا خریداری می کند وجود داشت.
حال سوال اینجاست:
آیا زوجه میتواند هرگونه ادعایی بیش از مبلغ محاسبه شده داشته باشد یا خیر؟ و از چه طریقی؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام به نظرزوجه امکان مطالبه الباقی مهریه را داردو مطالبه میزان بیشتر ممکن نیست

بنام خدا _بله می‌تواند علاوه بر مطالبه وجه مطالبه خسارت و تاخیر و تادیه را مطالبه کند و اموال مدیون را به میزان مطالبه یا کمتر توقیف کند