بعد از طلاق توافقی با رضایت شوهرم میتونم حضانت دختر ۵ سالم و بصورت کامل بگیرم از ایشون؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۶۶ #71999333

باسلام
من قصد گرفتن طلاق توافقی دارم و در حال حاضر شاغل نیستم ولی هزینه گذران زندگیمون رو دارم در حد معمول، میخاستم بدونم بعد از طلاق توافقی با رضایت شوهرم میتونم حضانت دختر ۵ سالم و بصورت کامل بگیرم از ایشون؟ ممکنه با توجه به شاغل نبودن من دادگاه حضانت فرزندمون رو بمن نده چون من شنیدم خوده دادگاه تعیین میکنه حضانت رو با توجه به شرایط موجود؟ و اینکه اگر حضانت رو بگیرم میشه بدون قید و شرط باشه حتی اگر باز من ازدواج مجدد کردم جوری که همسرم نتونه فرزندم رو بگیره از من؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایین.

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورت توافق بله

بله با توافق میتوانید حضانت فرزند را داشته باشید

با توافق می توانید حضانت فرزند را بر عهده بگیرید لاکن در صورت ازدواج این حق از شما سلب خواهد شد لذا بهتر است در موضوع توافق به ازدواج خود نیز اشاره نمایید

حضانت فرزند تا ۷ سالگی با مادر است شما با توافق همسرتان میتوانید حضانت کودک را برای بعد از ۷ سالگی بگیرید

ببینید حضانت فرزند تا ۷ سالگی با مادر هست و بعد اون حضانت با پدر هست تا سن بلوغ فرزند و بعد از اون بنابر تشخیص دادگاه و همچنین لحاظ تصمیم و تمایل خود فرزند در مورد حضانت تصمیم گیری خواهد شد حال اگر شرایط پدرشون در هرحال ب گونه ای باشه ک عدم کفایت و صلاحیت داشته باشن تحت شرایطی میتونه ازشون سلب حضانت بشه در غیر اینصورت بهتره قبل از طلاق توافقی در مورد این مسائل توافق حاصل کرده و بعد اقدام ب طلاق توافقی کنید

حضانت تا ۷ سالگی با مادر است و بعد از آن تا رسیدن به سن بلوغ با پدر است. اما هر توافقی بین شما و همسرتان بشود دادگاه به آن ترتیب اثر میدهد. توجه کنید حتما ابقای حضانت در صورت ازدواج مجدد شما هم مورد توافق کتبی واقع شود

درود و عرض ادب
بله در صورت توافق امکان پذیر است.