مطالبه تاخیر تادیه چک بدون برگشت زدن آن ممکن است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۱۷ #71880159

سلام، من سه چک مجموعا ۱۱۰ میلیون با سررسید خرداد سال نود و پنج از شخصی دارم منتها به علت شرایط بد اقتصادی مشارالیه در آن زمان اقدام به برگشت زدن چک نکردم. آیا الان می‌توانم اقدام به شکایت و الزام به تاخیر تادیه چک نمایم؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام بله میتونید با برگشت چک و دریافت گواهی عدم پرداخت نمایید ، توجه داشته باشید خسارت تاخیر تادیه از تاریخ برگشت چک لغایت زمانی که شما در دادخواست خواسته باشید محاسبه خواهد شد .

از زمان سررسید باید مطالبه نمایید و ممکن است قاضی آنرا مشمول مرور زمان بداند.

باسلام؛
امکان طرح دادخواست حقوقی مطالبه وجه چک وجود دارد اما با توجه به مرور زمان، خسارت تاخیر تادیه به چک تعلق نمی گیرد.

سلام ،حتما میتوانید این اقدام را بکنید ولی برای خسارت تاخیر تادیه نظر قضات متفاوت است .که نیاز هست قاضی را برای عدم اقدام بموقع مطالبه وجه چک متقاعد کنید .

سلام بله میتوانید خسارت تاخیر را مطالبه نمایبد

چک مذکور مشمول مرور زمان اسناد تجاری شده و به عنوان سند عادی می‌توانید در دادگاه حقوقی طرح دعوا نمایید در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر تماس بگیرید