آیا قاضی ادعای آنها را قبول می کند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۲۶ #71874578

با عرض سلام و خسته نباشید. بنده ماشین همسرم را توقیف کرده ام ماشین لیزینگ بوده و شوهر خواهر همسرم چک داده ولی همسرم جای چک ها را پر میکرده تمام چک ها پرداخت شده و سند به نام همسرم هست.من مکالمه و پیام های ایشان مبنی بر اینکه گفتن این ماه چک دارم مبلغ چک رو هم گفتن رو دارم. در حال حاضر برای فرار از مهریه ادعا کرده ماشین مال من نیست و دامادشون دادخواست شخص ثالث زده . آیا قاضی ادعای آنها را قبول می کند؟

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بستگی به تصمیم دادگاه دارد

سلام آنچه که ملاک عمل می باشد اسناد هویتی می باشد که به نام همسر شما است

باتوجه به توضیحات واینکه سند خودرو به نام همسر هست ادعای داماد قابل قبول نیست مگر ثابت کند قبل ازاقدام مهربه ماشین راخریده

سلام
به نظر انچه مسلم است اسناد مالکیتی می باشد که فرمودید به نام همسرتان می باشد

اگر ثابت نمایند که به طرق قانونی ماشین به وی منتقل شده است ،بله میتوانند ان را رفع توقیف کنند