شفاهی درخواست تغییر استاد راهنما و موضوع پروژه را دادم ولی مسئولین دانشگاه کمکی نکردند.، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۹۱۹ #71799431

سلام
من دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه سراسری شبانه هستم. ورودی سال ۹۵ هستم و و از مهر ۹۶ به صورت جدی روی پایان نامه ام شروع به کار کردم. در طی این مدت استادم بهانه برایم زیاد آورد و مدت انجام پروژه ام را به تاخیر انداخت و هر بار در پاسخ سوالم گفت که من وقت ندارم. به نظر من مدام مرا بازی می دهد و حرفشان را عوض می کنند. از طرفی دانشگاه جریمه مالی سنگینی برای تاخیر پروژه ام گذاشته و از من دارد می گیرد. از وقتی که مجبور شده ام جریمه مالی را پرداخت کنم به ایشان اطلاع داده ام که توان پرداخت ندارم ولی اصلا شرایطم را در نظر نمی گیرند و دلیلم را برای دفاع مسخره می کنند. از طرفی در ترم آخر آموزشی ام در سایت آموزش تاریخ امتحانم اشتباه درج شده بود و باعث شده من دفاع نکنم. ایشان علاوه بر این رفتارهای بی ادبانه زیادی با من داشته اند که به حراست اطلاع داده ام اما تغییری در رفتارشان نداشت. در پیشبرد پروژه دلایل منطقی ام را نمی پذیرند و در جواب می گویند که چون من می خواهم باید چنین کنی. مدام تحت فشارم می گذارند و به زور نتایج آزمایشهایی که می گیرم را از من می گیرند. بیشتر نقش یک کارگری را دارم که برعکس باید چیزی هم به استادم به عنوان مزد بدهم. تاکنون هر کاری برای پروژه ام انجام شده به همت خودم بوده و هیچ کمکی نکرده است. توان پرداخت جریمه مالی دانشگاه را هم ندارم. این تغییر تاریخ امتحان را از دید دانشگاه می دانم. شفاهی درخواست تغییر استاد راهنما و موضوع پروژه را دادم ولی مسئولین دانشگاه کمکی نکردند.
می توانید به طور قانونی کمکم کنید؟
چون حراست و مسئولین دانشگاه کمک نکردند با شما درمیان گذاشتم.

مشاوره حقوقی قرارداد
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام شما می‌توانید دادخواست مطالبه خسارت علیه استاد راهنمایان مطرح کنید و دلایل خویش را به قاضی ابراز نموده تا با ارجاع امر به کارشناس خساراتی که به واسطه رفتار غیر قانونی ایشان وارد آمده به شما پرداخت گردد. در خصوص تغییر استاد راهنما موضوع را از ناحیه گروه و سپس وزارت علوم پیگیری کنید