آیا میتوان به جای سکه مهریه، ماهانه مبلغی پول به زوجه داد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲,۷۱۵ #71726718

آیا میتوان به جای مهریه ای که سکه است ماهانه مبلغی دریافت شود؟
مثلا اگه ۶ ماه یه سکه زوج باید پرداخت کند به جای آن ماهانه مبلغی را به زوجه بدهد؟

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگرزوجه موافقت کند . مشکلی ندارد

منوط به توافق محکوم له است.

بله می شود بستگی به نظر قاضی دارد می توانید این مطلب را از قاضی مربوطه درخواست کنید

با سلام و احترام
نحوه پرداخت مهریه توسط قاضی قابل تعیین می باشد لذا میتوان درخواست پرداخت آن را به صورت نقدی نمود

سلام

انتخاب با زوجه و محکوم له است چنانچه ایشان بخواهند بجای سکه مال دیگری بگیرند انتخاب با خودشان است و اگر نخواهند دادگاه نمی تواند وی را ملزم کند.