با وکالتنامه که حق توکیل به غیر را کرارا دارد میتوانم مجدد خودم را وکیل کنم قبل از اتمام مهلت وکالتنامه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۹۰۱ #71714815

سلام وقت بخیر من یه وکالت کاری بلاعزل بمدت یکساله که چند روز دیگه مهلتش تموم میشه رو از همسرم دارم حالا میخواستم بدونم چطور میشه بدون حضور ایشون هم مجدد خودم رو وکیل ایشون کنم، ضمنا وکالتنامه حق توکیل به غیر کرارا و با هر مدت و زمان را داراست

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.و درود بله حق توکیل را دارا می باشید

بله حق توکیل را دارید.

سلام
اگر شما از ایشان وکالت با حق توکیل به غیر داشته باشید
اگر وکالت را به دیگری نیز تفویض نموده باشید هنوز وکالت نامه خودتان هم به قوت و اعتبار خود باقی است و نیاز به وکالت دادن به خود ندارید مگر این که در وکالتنامه شرط شده باشد که اگر به دیگری آن را واگذار کردید دیگر خودتان از وکالت عزل خواهید شد یا حق انجام مورد وکالت را ندارید

سلام
بله حق دارید ان را توکیل کنید