آیا میتوانم به سرکار خود برگردم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۹ #71659858

بنده در سال ۷۰ در استخدام ارتش جمهوری اسلامی درامدم در سال ۷۵ برای گذراندن مرخصی استحقاقی به شهر خود مراجعه در حین استفاده مرخصی دچار سانحه تصادف شده و مدت ۳ماه در بیمارستان شهر خود بستری و طی درمان نموده و به مدت دوسال در خانه دوران نقاحت را سپری کرده و بعد از ان بدون اجازه ی دکتر معالجه ی خود به یگان خدمتی مراجعه و متوجه شدم حکم غیابی من یعنی اخراج صادر شده است و بنده حکم را تمکین نموده و تسویه حساب کردم چون جهل العدل بودم و به راهنمایی برخی از دوستان به دیوان عدالت اداری در سال ۹۸ شکایت نموده و شکایت من رد شده است و اعتراض به حکم کرده و باز هم رد شکایت شد درحکم آمده است که نیروی دریای آورده که نظامی فوق یعنی اینجانب به دلیل خروج بدون اجازه از یگان خدمتی و غیبت ان به مدت ۶ ماه حکم اخراج طبق قانون ارتش را صادر کرده اند در صورتی که بنده مرخصی قانونی استحقاقی داشته و بدون دلیل نیرو دریایی گفته که بدون اجازه یگان را ترک کرده ام و گواهی رئیس بنیاد شهید استان کردستان، گواهی پزشک، امضا هیئت امنای مسجد اهالی محل و کسبه را دارم و زمینه ی پرونده ی شکایت قرار دادم و طول درمان من تا سال ۷۹ یعنی دوسال بعد از تسویه حساب از ارتش را طی کردم که مدارک ان هم موجود است حال آیا با توجه به شرح حال بالا اینجانب میتوانم تقاضای اعاده به خدمت و بازنشستگی بدهم و راه حل ان چیست بنده در ان زمان با درجه ی مهناوی دوم یعنی گروه بان دوم و قریب ۵ سال خدمت در نیرو را داشتم. راه حل اثبات شکایت بنده چیست؟ با تشکر

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

متاسفانه شما به دلیل عدم اطلاع از قانون به وظیفه خود عمل نکرده و در حال حاضر امکان پیگیری وجود نداره

طبق بند ب ماده ۹۴ قانون ارتش شما باید با تجویز اجازه پزشک اقدام به استفاده از مرخصی استحقاقی می نمودید لذا به همین منظور موجبات اخراج شما را فراهم نموده است از طرفی جهل به قانون رفع مسوولیت نمی کند