آیا با توجه به اینکه ۷ سال سرکار نرفتم از نظر قانون شرکت میتونه با برگشت به کارم مخالفت کنه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۴۲ #71641836

با سلام و احترام
بنده کارمند رسمی دولت بودم که ۷ سال پیش مشکلی برام پیش آمد مدت ۴ سال بازداشت بودم و ۳ سال به قید وثیقه آزاد بودم و دیگه نتونستم سرکار برم تا اکنون دادگاه برایم حکم صادر کرده. :
جهت استعمال مواد مخدر از نوع شیشه به پرداخت مبلغ ده میلیون ریال جریمه نقدی و ۵۰ ضربه شلاق تعزیری و از جهت آلات استعمال مواد مخدر (چند عدد پایپ) به پرداخت مبلغ هفت میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شدم و در خصوص خرید و نگهداری مواد مخدر از نوع شیشه با توجه به نظریه آزمایشگاه که نمونه مکشوفه را فاقد مواد مخدر دانسته رای بر برائت صادر گردیده.
من مدت ۲۰ روز مهلت اعتراض به دیوان دارم
آیا این جریمه نقدی و شلاق تعزیری باعث میشه که نتونم به شغل قبلیم که کارمند رسمی شرکت فولاد بودم برگردم؟ اگه این حکم سوسابقه برام حساب میشه تا قبل از اتمام مهلت اعتراض اعتراض بزنم.

با تشکر

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
مجازاتهایی که فرموید جز سابقه موثر محسوب نمی شود.

اولا درصورت اخذحکم برائت ویا نهایتا محکوم به جزایی نقدی مانع بازگشت بکار شما نمی شود بشرطیکه حکم اخراج از سوی کارخانه در مورد شما صادر نشود دراینصورت با توجه به شرایط خاص خود و حکم صادره دادکاه انتقلاب از طریق دیوان عدالت تظلم خواهی کن
دوما در دادکاه تجدید نظر با طرح مسائلی قضات محترم را متقاعد کن با در نظر گرفتن رافت الهی حداکثر ارفاغ در مورد شما صادر نمایند
سوما جرائم فوق البیان سابقه سوکیفری محسوب نمیشه

مجازات قانونی جرم های شما، باعث ایجاد سوء پیشینه برای شما نمی شود.

بازگشت به کار شما به لحاظ قانونی منعی ندارد مگر انکه از سوی هیات رسیدگی به تخلفات کارمندان رای بر اخراج شما صادر شده باشد . در این صورت باید با طرح شکایت در دیوان عدالت اداری مدارک خود را تقدیم کرده و درخواست بازگشت به کار را مطرح نمایید .