امکان شکایت قضایی علیه فریلنسر بابت تاخیر در تحویل پروژه

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۷۹ #71546775

سلام وقت بخیر، شرایطی که هست به این صورته که ما پروژه‌ای رو به فریلنسری دادیم که برای اتمام پروژه درخواست ۱۲ روز وقت کرده بودن ولی الان ۵۴ روز گذشته و پروژه نزدیک به تکمیل هم نیست، در صورتی که بخشی از مبلغ به خودشون و بخشی به سایت پرداخت شده. می‌خواستم بدونم امکان شکایت قضایی از فریلنسر و جبران خسارت برای هدر دادن وقت ما هست؟

مشاوره حقوقی قرارداد
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما می‌بایست،ابتدا طبق اظهار نامه ایی ایشان را ملزم به ایفای مفاد قرارداد وتعهد نماییددر ضمن در خواست مطالبه خسارت، خودرا مطرح نمایید.

سلام دادخواست الزام به انجام تعهد و همچنین الزام به پرداخت خسارات عدم انجام تعهد علیه ایشان مطرح نمایید.

الزام ایشان را به انجام تعهد و پرداخت خسارت تاخیر در انجام تعهد بخواهید. در صورت عدم اجرای رای دادگاه قرارداد را فسخ کنید.

سلام، دادخواست الزام به ایفا تعهدات مطرح کنید مطالبه خسارات بستگی به مفاد قرارداد دارد.

با سلام
جهت اظهارنظر قرارداد فی مابین نیازمند بررسی است با این حال به نظر می رسد بایستی نسبت به الزام به ایفای تعهد طرح دعوا صورت گیرد.

سلام میتوانید دادخواست الزام به ایفای تعهد طرح کنید

با سلام بله میتوانید دادخواست الزام به ایفای تعهد بدهید در ابتدا اظهارنامه ای بفرستیدـ