آیا میشه به طریقی ازش خسارت رو طلب کرد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۹۷ #71543170

خواستم در مورد نحوه باز پس گیری خسارت از فردی که فروش مال غیر کرده را جویا شوم...اگر مالی به نامش نباشه و اون ها رو به عنوان ارث و میزاث به نام بچه هاش کرده کرده باشه

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام خودتون گفتین که فروش مال غیر اگر مالک هستید یا ذینفع اقدام کنید

سلام این موصوع باید از طریق دادگاه به اثبات برسد و غیراز این نمیشود موفق باشید

با درود خسارت می‌بایست پرداخت گردد، النهایه به فرض محکومیت نامبرده نپردازد محبوس خواهد شد (به تقاضای محکوم له).

دادخواست خسارت را مطرح کنید در صورت محکومیت ایشان و پذیرش اعسار وی بصورت اقساطی پرداخت خواهد شد

بادرود
بله میتوانید دادخواست مطالبه خسارت دهید اگر اموالی دارد معرفی کنید وحکم توقیف بگیرید
در غیر اینصورت محکوم میتواند با اثبات عدم توانایی پرداخت حکم اعسار بگیرد وقسطی پرداخت کند

اگر عدم توانایی مالی و اعسار شخص ثابت شود خسارت به صورت اقساط پرداخت می گردد

بهرحال شما دادخواست خسارت بدهید اگر مالی داشت توقیف کن واگر نداشت درصورت دادن اعسار اقساطی پرداخت خواهد کرد