همسایه شکایت کرده و اظهار نموده جلوی بتن ریزی رو گرفتیم و خسارت به ایشان وارد شده، چه کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۲ #71535795

با سلام و احترام
از تاریخ ۱۰ اسفند همسایه ما در حال احداث کنسول غیر مجاز می باشد با مراجعه به شهرداری هر روز اخطار توقف عملیات به همسایه داده شده و توجه ننموده حتی دستور مستقیم شهردار مبنی بر توقف عملیات و پرونده به کمسیون ماده صد ارجاع شود ولی در همان روز مجددا شروع به کار نموده و اقدام بتن ریزی تا ساعت ۱۲ نموده و کارشناس شهرداری جلوی بتن کنسول را گرفته ولی شب نسبت به بتن اقدام نموده که ما همسایه به پلیس زنگ زده و تا آمدن پلیس مدتی در کار تاخیر انداخته ولی موفق نشدیم و بتن ریری انجام شد و پرونده در کمسیون است حال همسایه شکایت کرده و اظهار نموده جلوی بتن ریزی رو گرفتیم و خسارت به ایشان وارد شده و احضار به شورای حل اختلاف شدیم البته هدف از شکایت در اولین مرحله شورا تحت فشار آوردن ما جهت رضایت پس گرفتن شکایت در کمسیون بوده خواهشمند است راهنمائی کنید ممنون
البته به احتمال صدر در صد حکم تخریب خواهد داشت

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اولا دلیلی بر ادعایش نداشته و با توجه به انجام بتون ریزی موضوع مطروحه منتفی و بلاوجه است . ثانیا حتی اگر از اقدام وی جلوگیری نیز نموده باشید ، عمل مجرمانه ای انجام نداده و عمل شما در راستای حفاظت از حقوق مالکانه تان بوده است .

باسلام درصورتی که شکایت شما ومانع شدن بتن ریزی توسط شما قانونی باشد نگران نباشید.