لغو تعهد آموزش و عدم پرداخت مبلغ از چه طریق ممکن است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۹ #71469735

بنده هشت سال پیش برای ارشد رشته مهندسی دانشگاه دولتی روزانه پذیرفته شدم، در اواسط دوران تحصیل اواسط ترم دوم دچار بیماری صرع شدم. از کودکی تا اون موقع سابقه مشکل جسمانی خاصی نداشتم. مشکل من روز به روز بدتر می‌شد و تعداد تشنج‌ها قابل کنترل نبود، به طور مثال افرادی که کنترل شده باشه براشون چند ماهی یک‌بار تشنج جنرال تجربه می‌کنند برای من هفته‌ای چهار پنج بار اتفاق می‌افتاد و حافظه‌ام نیز بابت این موضوع و هم داروهای مختلفی که در حال مصرف بودم بدتر و بدتر میشد. درخواست مرخصی بدون احتساب در سنوات کردم، یکی دو ترم گرفتم، همه درس‌های ارشد رو پاس کرده بودم، معدلم نیز خوب بود، فقط سه درس برام مانده بود و پایانامه و اصلا توانایی و کشش نداشتم. یکی دو سال دانشگاه نرفتم، بعد از ترم چهار، بعد از پایان ترم هشتم برگشتم، آموزش دانشگاه گفت که به زودی اخراج میشی و جریمه میشی، بیا انصراف بده خودت بعد برو خودت رو درمان کن و بیا ادامه بده. مجبورم کردن انصراف قطعی بدم، وضعیتم پایدار شده بود، برگشتم گفتن که در این مدت برای خدمت اقدام کردی
و دیگه نمیتونی به تحصیل برگردی حتی با کمیسیون موارد خاص (به خاطر همین موضوع از خدمت معاف شدم). از طرفی موقع ثبت‌نام مدرک گواهی کارشناسی را به دانشگاه ارشد تحویل دادم. الان که بخوام مدرک دانشنامه را از دانشگاه کارشناسی بگیرم می‌گویند مدرک گواهی موقت را اول باید تحویل بدی به دانشگاه ارشدم میگم می‌گویند باید لغو تعهد آموزش رایگان رو بدی به خاطر انصراف و چیزی بالای ۱۰۰، ۱۳۰ میلیونه این فقط برای گرفتن مدارک موقع ثبت‌نامه و الان نمی‌تونم لغو تعهد کنم، از طرفی هرجا هم بخوام برم سر کار هیچ مدرکی ندارم از کارشناسی، خب با توجه به بیماری صعب‌العلاجی که داشتم واقعا دست خودم که نبود نمی‌تونستم ادامه بدم. بارها برای تشخیص و درمان جاهای مختلف ایران بستری شدم و مدارک پزشکی‌ام کامل موجوده. الان با توجه به اوضاع موجود، هیچ راهی نداره که این هزینه انصراف رو ندم؟ به طور مثال دیوان عدالت اداری نمی‌تونم پرونده رو ببرم و درخواست بدم بلکه بخشیده بشه؟ آموزش دانشگاه زیر بار نمیره.

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هرگونه تظلم خواهی علیه عدالت دولتی یا سازمان‌های عمومی در دیوان عدالت اداری متصور است لذا اظهارنامه‌ای برای دانشگاه ارسال و سه ماه منتظر بمانید پس از آن طرح دعوی در دیوان عدالت اداری مطرح کنید

بادرود
میتوانید از طریق دیوان عدالت اقدام نمایید