شوهرم شکایت برگشت وسایل و من شکایت تهیه مسکن و نفقه دادم حکم دادگاه چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۹ #71468499

سلام شیش ماهه ازدواج کردم و خودم خانه تهیه کردم و وسایل منزل هم مشترکا تهیه کردیم اما به دلیل ترک اتفاقهای مکرر همسرم کل اجناس از جمله اجناس همسرم را به خانه پدرم استرداد و قراداد خانه را فسخ کردم شوهرم شکایت برگشت وسایل و من شکایت تهیه مسکن و نفقه دادم حکم دادگاه چییت؟

مشاوره حقوقی نفقه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
می‌توانید به دادگاه مراجعه و الزام زوج را به پرداخت نفقه درخواست کنید. در این صورت دادگاه میزان نفقه را معین می‌کند و به زوج دستور می‌دهد که مخارج زندگی شمارا بر اساس آنچه دادگاه در حکم خود آورده است، تامین کندو اگر باز هم زوج حاضر نشد که به وظیفه خود که این بار مورد تاکید دادگاه نیز قرار دارد، عمل کند، می‌توانید از دادگاه تقاضای طلاق کنیدو دادگاه پس از آنکه وجود شرایط را تشخیص داد، شوهر وی را مجبور به طلاق می‌کند.

سلام وقت بخیر
می توانید دادخواست مزالبه نفقه ثبت نمایید و چنانچه ۶ ماه نفقه پرداخت نکرده اند می توانید ترک انفاق کیفری هم شکایت نمایید ضمن اینکه با توجه به مورد مذکور حق طلاق برای شما ایجاد می گردد.