چگونه امکان انتقال یک پرونده از دادسرای انقلاب اسلامی به تعزیرات حکومتی وجود دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۹۱ #71427250

پرونده شرکت ما به عنوان قاچاق سازمان یافته در شعب دادسرا در حال رسیدگی هست، با توجه به این مورد، آیا امکان برائت از سازمان یافتگی در اتهام وجود دارد؟ در درجه ۲ در صورت برائت از سازمان یافتگی، پرونده از دادسرا به شعب تعزیرات جهت رسیدگی منتقل خواهد شد؟ و در درجه ۳، آیا امکان شکایت از کارگروه تعیین ماهیت فرآوروه های نفتی وجود دارد؟

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در هر صورت امکان اعتراض به نظر یه کارشناس وجود دارد.
ارجاع پرونده در میان دو مرجع اعلامی با توجه به صلاحیت ذاتی امکان پذیر است بطوری که یکی صلاحیت خود را بطرفیت دیگری فی می کند.
در هر حال مشاوره و بهره منده از خبرگان و وکلای محترم و متخصص مورد تاکید است .