نفقه دوران عقد معمولا چقدر است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۴۴ #71378826

سلام. نفقه دوران عقد از نفقه بعد عقد بیشتره. بی زحمت نفقه دوران عقد بر اساس تجربه کاری شما معمولا چقدره؟ممنون میشم یه مبلغی را بگید

مشاوره حقوقی نفقه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
نفقه دوران عقد کمتر از نفقه دوران زندگی زیر یک سقف میباشد

نفقه زن بر اساس شخصیت او توسط کارشناس تعیین می شود دوران عقدی تفاوتی با زمان زندگی مشترک ندارد

کمتر از ۳۵۰ هزارتومان نیست

این امربستگی به نطر کارشناس وحقوق شوهر دارد

با سلام. نفقه در دوران عقد اصولا اندک است چرا که هنوز زوجین زیر یک سقف نرفته و پخت و پز و زناشویی و اینگونه امور با یکدیگر نداشته اند لذا کارشناسان اندک تعیین می کنند.

سلام در مورد نفقه دوران عقد به عهده زوج میباشد.البته اگر زوجه تمکین عام داشته باشد.میزانش بستگی ب عرف با رعایت شان زوجه.

نفقه معمولا بستگی به میزان درآمد شوهر و شرافت خانوادگی و تحصیلات و سن و مقایسه به هم سالان بستگی داره در کل کمتر از۳۰۰ هزار تومان نیست