با بازدید یک مهندس مشخص شد که ترک های دیوار منزل بنده هم به سبب همین چسبیدن دیوار هاست، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۴ #71206009

با عرض سلام و خسته نباشید
بنده یک سال پیش یک آپارتمان خریداری کردم، چند روز پیش همسایه دیوار به دیوار( از ساختمانی کناریه ما ) به درب منزل اینجانب مراجعه نموده و اظهار داشت که از منزل بنده نم به خانه ایشان نفوذ کرده، با توجه به فاصله بین دو ساختمان این امر در ابتدا غیر ممکن می نمود، ولی مشخص شد همسایه به خاطر مخفی کاری حدود نیم متر اول را بین دو ساختمان فاصله داده و بعد از آن دو ساختمان را به هم چسبانده، با بازدید یک مهندس عمران از محل مشخص شد که ترک های دیوار منزل بنده هم به سبب همین چسبیدن دیوار هاست، حال تکلیف چیست؟

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام می توانیدنسبت به خسارات وارده با ارجاع به کارشناس طرح دعوی نمایید

باسلام
سازنده مسئول است...

با درود مسؤلیت متوجه سازنده است

با سلام و احترام
مسئولیت جبران خسارت با سازنده ساختمان به دلیل عدم رعایت مقررات ساختمان در خصوص ایجاد درز انقطاع می باشد.