آیا در وکالت بلاعزل امکان عزل وکیل وجود دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۶۹ #71187872

سلام. روز بخیر.
و آیا در هنگام فروش ملک از فروش آن مطلع میشوم یا خیر؟. و سوال آخر اینکه آیا در این وکالت نامه ها وکیل میتواند ملک را به نام خود بزند؟ متشکرم

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
خیر مطلع نمیشوید.
عزل وکیل به طرق قهری به مانند جنون، سفاهت، فراموشی و یا فوت میسر می شود.
در صورت اذن صریح مالک به وکیل مبنا بر امکان انتقال مال به خود وکیل منعی وجود نخواهد داشت.
موید باشید

با سلام
چنانچه از نامش پیداست به دلیل وکالت بلاعزل بودن ، نمیتوان وکیل را عزل نمود . مگر ( در صورت فوت، یا بروز دیوانگی و سفاهت در هر یک از طرفین عقد، وکالت خود به خود از بین می‌رود و باصطلاح منفسخ می‌شود. بنابراین حتی اگر وکالت بلاعزل نیز باشد، در اینصورت آثار آن از بین می‌رود. بنابراین اگر موکل که وکالت داده است، آلزایمر بگیرد، در واقع او محجور شده است و آثار وکالت از بین می‌رود.)
چون وکالت داده اید لذا وکیل خود اقدامات را انجام و شما از نقل و انتقال ان خبردار نخواهید شد مگر به درخواست خود شما از وکیل یا به میل وکیل .
اگر به وکیل چنین اختیاراتی داده شود که میتواند ملک را بنام خود نیز بزند بله میتواند اما در صورت عدم قید این اختیار ، نه نمیتواند .

سلام
خیر از نقل و انتقال مطلع نمی شوید . در صورتی که در اختیارات مصرح در وکالت نامه انتقال به شخص وکیل قید شده باشد ، امکان انتقال وجود دارد

سلام
اگر در شما در خط تلفن خود در لیست سرویس های مبتنی بر محتوا
سرویس اطلاع رسانی سازمان ثبت اسناد از سرشماره ۲۰۱۲۱۲ را فعال کرده باشید برای شما پیامک تنظیم سند ارسال می شود
و راجع به انتقال به خود وکیل اختلاف نظر وجود دارد ولی اگر در وکالت چنین موضوعی تصریح نشده باشد معمولا دفاتر اسناد رسمی قبول نمی کنند.

- از نقل و انتقال مطلع نخواهید شد .
- در صورتی که در اختیارات مصرح در وکالت نامه تجویز انتقال ولو به شخص وکیل قید شده باشد ، امکان انتقال به نام وکیل وجود دارد .
- امکان عزل وکیل در وکالتنامه های بلاعزل میسر نمی باشد .

سلام. ۱/ خیر مطلع نمی شوید مگر اینکه از وکیلتان صورتحساب دوران وکالت را خواستار شوید. ۲/ بستگی دارد این اختیار را در وکالتنامه به ایشان داده اید یا خیر.