آیا در صورت عدم پرداخت مبلغ مازاد بر پیش خرید به تعاونی مسکن، امتیاز ما حذف می شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۹۱ #71137302

با سلام و خسته نباشید از تعاونی مسکن ارتش در سال ۸۵ خانه ای پیش خرید کردیم که تا ۳ سال پیش هم فقط ۳ طبقه از برج ساخته شده بود. ما ۲۱ میلیون واریز کرده بودیم و سقف ۲۸ بود وقتی برای ریختن ۷ میلیون رفتیم, مبلغ را به ۴۵ میلیون افزایش داده بودن و ۲ ماه بیشتر فرصت ندادند ما هم نتونستیم پول را تهیه کنیم ۳ نامه اخطار فرستادن و در نامه آخر گفتند در صورت واریز نکردن حذف میشید. الان ۳ ماه از فرصت تعیین شده گذشته و ما پول رو تهیه کردیم ولی میگن شما حذف شدید انصراف بدید عین پولتون رو پس بگیرید و حتما باید انصراف بدیم اگه حذف شدیم چه نیازی به انصراف داره? آیا این کار قانونی است? آیا راهی ندارد? با تشکر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی شرایط قرارداد شما حضورا بررسی گردد.ممکن است اقدام تعاونی بر مبنای شروط ضمن عقد بوده است.

با سلام چنین تهدیدی مبنی بر حذف شدن بی معنا است چه اینکه قرارداد پیش فروش عقد لازم است و تا زمانی که در یک محکمه صالح قرارداد شما ابطال نشده باشد اعتبار خود را دارد شما النهایه بدهکار اقساط و جرایم احتمالی خواهید بود