میتونم در خصوص اتهام وارده اعاده حیثیت کنم و علیه او شکایت کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۹۷ #71129149

سلام و خسته نباشید میگم به حقوقدانان عزیز و زحمت کشان بنیاد وکلا
بنده یک جز و بحث لفظی داشتم.با برادرم علیه من سه عنوان شکایت با یک دادخواست علیه من اقدام کردن.ضرب و جرح جزئی و توهین هر دو تایید شدند.اما تهدید به قتل احراز نشد.بنده سابقه کیفری ندارم.قرار جلب به دادرسی متهم صادر گردیده.اما نوشته که قرار صادره پس از موافقت دادستان قطعی است.و همچنین در خصوص تهدید به قتل قرار منع تعقیب صادر شده.که پس موافقت دادستان قابل اعتراض توسط شاکی در عرض ده روز است.

بنده چگونه از خود دفاع کنم؟با این که اعصاب روان و هم اکنون نیز بستری هستم.و جانبازم.آیا پس از قطعیت حکم مدت بستری من جزو ایام حبس حساب خواهد شد؟

در خصوص تهدید به قتل میتونم اعاده حیثیت کنم؟

مشاوره حقوقی افترا
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما نمی توانید شکایت نمایید

درود بر شما
درصورتی که بتوانید سوء نیت شاکی را اثبات نمایید میتوانید بابت افترا شکایت نمایید .

سلام دوست عزیز امیدوارم این مورد اختلاف شما برطرف گردد لیکن به عرض برسانم که شما سریعا یک وکیل از دفتر حمایت از رزمندگان بگیر
شما نمی توانید علیه او ادعای حیثیت کنید چون شاکی شده و علیه شما هم حکم گرفته
تلاش خودرا برای پایان دادن موضوع بکنید که به صلاح شماست

در صورتی که سوء نیت احراز شود می توانید به عنوان افترا شکایت خود را مطرح کنید

درود بر شما، چنانچه بتوانید سوءنیت ایشان را اثبات کنید میتوانید به جرم افترا از ایشان شکایت کنید، لکن علی‌ای‌حال بایستی هر چه از شهود و مدارک و مستندات دارید، برای دفاع از خود به دادگاه ارائه دهید.

با سلام
در صورت اثبات وجود سوءنیت در شاکی ، می توانید بابت افترا شکایت نمایید .

داداش گلم
نمی توانید شکایت اعاده حیثیت کنید
درضمن به اون مرحله نیز خیلی مانده حبس شوید ومدت بستری در بیمارستان را جزء حبس حساب کنند
از دفتر حمایت از رزمندگان یا از بنیاد شهید وامورایثارگران درخواست کن وکیل دراختیار تو بزارند