با صدور حکم دادگاه میتوانم درخواست رفع توقیف حسابم را بدهم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۹۰ #71113073

با سلام.
بنده (زوج) دادخواست طلاق داده بودم.کلیه حقوقات ایشان مشخص شده است و حکم صادر شده است که هر ۱۲ماه یک سکه پرداخت کنم. اما از طرفی بعد از دادخواست طلاق بنده، همسرم مهریه رو از ثبت اسناد به اجرا گذاشت و چندین ماه است که یک چهارم از حقوقم رو برده است. اکنون که حکم دادگاه قطعی شده است آیا میتوانم به ثبت اسناد درخواست بدم که یک چهارم حقوقم رو که توقیف کرده اند آزاد کنند؟
در ضمن در حکم دادگاه کل دین را به صورت واحد برایم قسطی کرده اند و آن تعدادی را که از ثبت اسناد به اجرا گذاشتن در نظر نگرفتن آیا میتوانم به این موضوع استناد کنم که همه دین در دادگاه تقسیط شده است و اون پرونده ثبت اسناد را مختومه کرد؟
یا اگر راه حل دیگری دارد بنده را راهنمایی بفرمایید.
با تشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه مهریه در دادگاه تعیین تکلیف شده است اداره ثبت نمی تواند از این بابت اقدامی نماید لذا موضوع را به اداره ثبت منعکس نمایید

اگر کل مهریه دردادگاه مطرح شده باشد موضوع را طی لایحه به اداره ثبت اطلاع دهید چون بابت یک دین از دوجا نباید کسر گردد

درصورتیکه دادکاه نسبت به مهریه تعیین تکلیف کرده و اقساط پرداخت میکنی اجرای ثبت از رسیدگی فارغ شده مراتب را کتبا به اجرای ثبت اعلام کنید

در خصوص مهریه از دومرجع نمیتوان اقدام کرد و باتوجه ب حکم دادگاه در این خصوص میتوانید درخواست مختومه شدن پرونده در مرجع دیگر نمایید

با سلام.دادگاه قبلا مهریه رو تقسیط کرده و باید از ثبت اسناد پرونده مختومه شود.قبل از ثبت اسناد دادگاه به پرونده رسیدگی کرده است.

درود
از اجرای ثبت تقاضا مختومه شدن پرونده را نمایید.

در صورتیکه مرجع قضایی نسبت به مهریه تعیین تکلیف کرده دیگر اجرای ثبت نمیتواند ادعایی در این خصوص داشته باشد . باید موضوع را کتبا به اداره اجرای ثبت اعلام نمایید و عنداللزوم درخواست استعلام از دادگاه برای تعیین تکلیف را بنمایید .