پیش خریدار هم شکایت فروش مال غیر از بنده کرده، چه خواهد شد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۲ #71091524

سلام
بنده بعنوان سازنده در قرارداد مشارکت در ساخت ، که هیچ محدودیتی برای فروش در قرارداد نداشتم یک واحد را پیش فروش کردم و مالک زمین هم بعنوان شاهد قولنامه را امضا کرده.
سپس مالک تقاضای فسخ قرارداد مشارکت را داد و دادگاه با استناد به نبود شرط عقد لازم در قرارداد حکم به فسخ داده و از طرفی پیش خریدار هم شکایت فروش مال غیر از بنده کرده
آیا من مجرمم ؟ چکار کنم
م

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. برای فروش مال غیر بایستی سونیت وجود داشته باشه، یعنی اینکه واقعا شما با اگاهی ازینکه مال دیگری هستش و شما هیچگونه مجوزی برای انتقال ان ندارید، و همچنین انرا برای تحصیل مال انجام داده باشید.. بنابراین به قراردادتون با مالک استناد کنید و مالک رو به عنوان شاهد احضار کنید که شهادت بدهد در زمان انعقاد قرارداد شما با وجود قراردادتون مجوزی برای فروش مال داشته اید