در صورت فوت پدر این سند قابل استناد باشد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۷۴ #71083294

آیا در زمان حیات پدر میتوان وکالت نامه یا سندی تنظیم کرد که بخشی از خانه مثلا یک طبقه یا دو دانگ به نام همسر (مادر) شود که در صورت فوت پدر این سند قابل استناد باشد؟
علاوه بر این آیا میتوان برای وسایل منزل هم سند یا وکالت نامه محضری تنظیم کرد به نام برخی فرزندان شود که بعد از فوت پدر قابل استناد باشد؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتی که در قالب وکالت نامه باشد بعد از فوت هر یک از طرفین ابطال خواهد شد
مناسب تر این می باشد که به صورت که به نام ایشان سند رسمی زده شود
در خصوص لوازم و اسباب منزل نیز علی الاصول بر مبنای عرف لوازم داخل منزل برای زوجه می باشد مگر این که توافقی دیگر صورت گیرد

تمام وکالت ها اعم از بلاعزل و مدت دار با فوت یا حجر احد از طرفین (وکیل با موکل)باطل میگردد.
بهتر است در قالب بیع بانضمام صلح عمری انجام شود تا مشکلی پیش نیاید خواسته شما برآورده شده و گزندی به حقوق پدرتان در زمان حیات وارد نیاید.

سلام
چنین امری امکان پذیر است اما بهتر است در قالب وکالتنامه منعقد نشود چرا که وکالتنامه با فوت هر یک از طرفین آن بلاثر می شود

سلام وقت بخیر
وکالت نامه در صورت فوت یا حجر عهدی از طرفین باطل می شود ، لذا بهتر است صلح نامه تنظیم شود، صلح عمر یکه تا زمانی که پدر در قید حیات هستند خودشون از اموال بهره مند می شوند بعد از فوت ایشان مادر می تواند با ارائه صلح نامه سند رسمی به نام خود تنظیم کند، بابت اثاثیه منزل هم می توانند وصیت نامه رسمی تنظیم کنند. که تا یک سوم اموال را می توانند وصیت کنند.