چگونه باید سهم و تغییر نام مغازه را که هنوز بنام پدرم می باشد را انجام دهم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۹ #71063615

با سلام یک مغازه متعلق به مرحوم پدرم که ایشان در زمان حیات به من واگذار کردند تا کسب نمایم و برگه ای را با حضور وراث سال ۱۳۷۳ امضا کردند که مغازه را به من واگذار کرده و اجاره تعلق نمی گیرد و کلیه وسایل هم متعلق به من خواهد بود ضمنا ۴ نفر از برادرانم که وراث هستند نیز پای کاغذ را امضا کردند. من هم ۹ سال آنجا کسب کردم و مستندات بیمه تامین و پرداخت مالیات و ... موجود می باشد
پس از آن هم من بعلت قبولی در دانشگاه و تغییر مسیر شغلی با هماهنگی خودم مغازه را توسط پدرم به غیر اجاره دادیم و من هم چیزی دریافت نکردم تا پس از فوت پدرم مبلغ اجاره مغازه را یکی از برادرانم برداشتند الان هم پس ( از فوت پدر و مادرم ) یکی از برادرانم تقاضای تقسیم و فروش خانه را مطرح کرده اند و دادخواست آن برایم ارسال شده است
اولا می خواهم بدانم چگونه باید آن کاغذ را به اثبات برسانم.
برای دریافت احقاق حقوقم چه کنم.
با تشکر

مشاوره حقوقی قراردادهای واگذاری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما باید تنفید آن هبه نامه را در دادگاه مطرح کنید . البته برای پاسخ دقیق باید برگه مورد اشاره بررسی شود .