با این حساب تجدید نظر چه رایی احتمالا صادر میکنه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۲۱ #71034123

برای قلع و قمع و خلع ید شگایت کردم
من ملک رو از صاحب ملک خریدم من قولنامه دارم وکالت دارم سند هم گرفتم دارم
صاحب ملک مرده نیست طرف مقابل من قولنامه داره زودتر از من که وکیل فروش ملک ها ملک رو خریده در صورتی که در وکالت نامه که به وگیل فروش داده بوده نوشته بود متفقا برای انجام وکالت که در قولنامه ش نفر دوم امضا نکرده
و من عزل وکالت نامه رو دارم که در این تاریخ وکیل رو از فروش عزل گرده بوده

در دادگاه بدوی رای گرفتم کارشناس هم به نفع من بود

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
آنطور که شما توضیح دادید، همه چیز به نفع شما خواهد بود و و مشکلی نخواهید داشت...

با سلام با توضیحات ارائه شده رای به نفع شما تایید خواهد شد.

سلام
با توجه به توضیحات فوق، به احتمال قوی رای در مرحله تجدیدنظر هم به نفع شما صادر خواهد شد. خصوصا این که برای اقدام وکلا شرط اتفاق شده در حالی که تنها یک وکیل مبایعه نامه را امضا نموده است.